/

 

 

AANPAK

Stukadoorsbedrijf STRAK is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemingsvereniging van Afbouwbedrijven. De NOA-Afbouwgarantie is dus ook voor u van toepassing. 
Een betrouwbare samenwerking start met een goed en eerlijk advies. Elk karwei is anders. Zo worden de kosten van het te leveren werk niet alleen bepaald door de te gebruiken materialen, ook de dikte van de stuuklaag, de ondergrond en het te stukadoren object bepalen de totale prijs.Om u een zo goed mogelijk voorstel te doen kom ik daarom altijd bij u langs voor advies. Ik kijk naar de conditie van de wanden en plafonds en we bespreken uw wensen. Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden neem ik voorbeelden van de keuzes mee. 
Uw wensen en de gemaakte afspraken worden vervolgens vastgelegd in een offerte. Deze offerte is overigens kosteloos en vrijblijvend. 
Dit kunt u van mij verwachten:


1.    Advies


2.    Offerte


3.    Planning


4.    Uitvoering


5.    Oplevering


6.    Garantie  

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producent van o.a. de merken: Knauf, Cemcolori, Strikolith, Beton-cire, Dutch Paint Group en Sigma.

BTW verlaging


Bij woningen ouder dan 2 jaar is het BTW-tarief verlaagd naar 6%. Dit betekent dat u nog maar 6% BTW betaalt voor het stukadoren van uw woning (met bestemming permanente bewoning).